Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

Długi czas oczekiwania, ale dobry kontakt.


2024-02-29 08:54
Ocena:
5 / 5

Pozytywna


2024-02-28 11:25
Ocena:
4 / 5

szybka miła obsługa


2024-02-28 09:52

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2023-12-02 21:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Top obsługa,telefoniczna i E-mail! Jak najbardziej polecam!
zakup klienta:


2023-12-02 19:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsługa sklepu była bardzo miła, niestety meble są z odpryskami. Pozdrawiam
zakup klienta:


2023-12-02 19:22
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Profesjonalna obsługa kupującego.
zakup klienta:


2023-12-02 14:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Profesjonalna obsługa.
zakup klienta:


2023-12-01 20:07
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka realizacja zamówienia i możliwość wykupienia wnoszenia na wyższe piętro po niewygodnej klatce schodowej.
zakup klienta:


2023-12-01 13:42
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
:)
zakup klienta:


2023-12-01 11:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bez zastrzeżeń
zakup klienta:


2023-12-01 10:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetny kontakt ze sklepem oraz szybki czas realizacji.
zakup klienta:


2023-11-30 22:49
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2023-11-30 22:04
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dość szybka wysyłka, precyzyjne określenie terminu dostawy.
zakup klienta:


2023-11-29 11:41
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszytsko super, sprawnie i szybko. Bez problemów
zakup klienta:


2023-11-29 06:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok
zakup klienta:


2023-11-28 13:05
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka dostawa, dobry kontakt i miła obsługa klienta.
zakup klienta:


2023-11-28 12:00
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Serdecznie polecam sklep. Świetna obsługa i szybka przesyłka
zakup klienta:


2023-11-28 09:06
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka realizacja zamówienia na szafkę RTV. Czekaliśmy na mebel niecały tydzień od momentu zakupu. Łatwy proces zakupowy, informacje o zmianie statusu zamówienia i smsy o godzinach dostawy. Dowóz w godzinach wieczornych na duży plus. Szafka na żywo wyglada fantastycznie, jestem bardzo zadowolona z zakupu:
zakup klienta:


2023-11-28 08:12
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka dostawa, kontakt ze sprzedającym na każdym etapie zamówienia.
zakup klienta:


2023-11-28 05:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
ok.
zakup klienta:


2023-11-28 05:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Godny polecenia.
zakup klienta:


2023-11-27 22:04
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam, dobry kontakt, terminowo
zakup klienta:


2023-11-27 22:04
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Towar zgodny z zamówieniem
zakup klienta:


2023-11-27 21:58
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super meble Polecam
zakup klienta:


2023-11-26 22:36
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Cenie konktową obsługę klienta uprzejmą i miła :)
zakup klienta:


2023-11-26 21:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kontakt bardzo dobry , wysyłka również expres , bardzo dobrze zabezpieczone meble .
zakup klienta:


2023-11-26 20:17
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ladne wzory mebli, wspaniala obsluga.
zakup klienta:


2023-11-26 20:05
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Trochę były zmieniane terminy ale tylko o kilka dni.
zakup klienta:


2023-11-26 11:09
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Zmieniłem opinie o tym sklepie
zakup klienta:


2023-11-26 10:46
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Porządny sklep.
zakup klienta:


2023-11-25 22:58
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Zamówienie było trochę po terminie, ale plus za Pana dostarczającego meble.
zakup klienta:


2023-11-25 12:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo sprawny zakup szybka wysyłka i co najważniejsze chłopaki ktore dostarczyły witrynę bardzo mili i pomocni
zakup klienta:


2023-11-24 21:14
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2023-11-24 20:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybko i sprawnie.
zakup klienta:


2023-11-24 12:42
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam jestem zadowolona 😁
zakup klienta:


2023-11-24 02:18
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
sklep ok
zakup klienta:


2023-11-23 22:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo mila, efektywna obsluga klienta. Wysylka 5/5, dostawa rowniez. Najlepsze zakupy ostatniego roku, wrocimy na pewno.
zakup klienta:


2023-11-23 14:11
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry kontakt i miła obsługa.
zakup klienta:


2023-11-22 21:55
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko super polecam
zakup klienta:


2023-11-22 20:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2023-11-22 16:29
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super, szybko,sprawnie.
zakup klienta:


2023-11-22 08:53
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka realizacja dostawy, towar zgodny z opisem i zamówieniem
zakup klienta:


2023-11-21 21:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka i sprawna obsługa
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Łóżko dziecięce antresola Samio z drabinką - czarny, 90x180
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam.


2023-12-31 13:34
Nowoczesna komoda Asha z ryflowanym frontem 200 cm - artisan / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka dostawa i przejrzysta instrukcja montażu. Wszystko sprawnie i pięknie wygląda!


2023-12-31 10:54
Szafka RTV Asha z szufladą i wnęką 167 cm - artisan / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka bardzo ładna, solidnie zapakowana. Polecam


2023-12-30 23:34
Sofa rozkładana Amerykanka Monika 140
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo wygodna sofa solidne wykonanie.Mam nadzieję że długo posłuży.


2023-12-30 18:45
Cokół dolny biały 200cm - Aspen Szary Połysk - wyłączony
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łatwy montaż


2023-12-30 18:21
Front do zmywarki 45cm z panelem zakrytym Aspen D45FZW - szary połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobre wykonanie


2023-12-30 18:20
Szafka kuchenna wisząca niska Aspen G80K - szary połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łatwy montaż i dobre wykonanie


2023-12-30 18:18
Szafka kuchenna dolna narożna Aspen D90N - szary połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobra jakość, latsche montaż


2023-12-30 18:16
Szafka kuchenna dolna dwudrzwiowa Aspen D80 - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łatwy montaż, dobra jakość


2023-12-30 18:14
Szafka kuchenna pod zabudowę piekarnika Aspen D60ZK - szary połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobra jakość wykonania,łatwy montaż, dodatkowym atutem jest szuflada


2023-12-30 18:12
Sofa rozkładana Amerykanka Jolka 85
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
jest ok


2023-12-30 15:45
Łóżko piętrowe drewniane Amely z szufladami - sosna, 90x200
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetny mebel, bardzo solidny, łatwe montowanie. Kontakt ze sprzedawcą bez zakłóceń. Przyjemna obsługa, błyskawiczna dostawa! Polecam


2023-12-30 06:38
Szafka RTV Nicole z wnęką i szufladami na metalowych nogach 200 cm - czarny mat / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok


2023-12-29 20:39
Szafa czterodrzwiowa led z lustrem Brema 255 cm - biała
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Swietna pojemna funkcjonalna duza szafa


2023-12-29 01:38
Szafka RTV Asha pięciodrzwiowa z ryflowanym frontem 200 cm - biały mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka ładnie się prezentuje szczególnie ryflowane fronty


2023-12-28 12:14
Regał jednodrzwiowy z trzema półkami i szufladą Mobi MO5 L/P - biały / turkus
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry stosunek jakości do ceny. Bardzo estetyczny nowoczesny wygląd.


2023-12-27 20:02
Nowoczesna konsola / toaletka z szufladami Nicole 100 cm - biały mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładna toaletka, super komponuje się z innymi meblami z tej kolekcji


2023-12-27 12:46
Komoda czterodrzwiowa Asha z ryflowanym frontem 200 cm - biały mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda wykonana bardzo dobrze. Dobra jakość zawiasów. Paczka solidnie spakowana. Można kupować polecam.


2023-12-26 21:17
Czterodrzwiowa komoda Larena z metalowymi nogami 200 cm - czarny beton / czarne nóżki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo wysoka jakość i bardzo szybka dostawa. Polecam z całego serca sam sklep jak i mebel :)


2023-12-25 22:34
Wisząca konsola / toaletka Verica z szufladami 120 cm - czarny beton / czarne uchwyty
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble bardzo ładne niestety jakość szuflad (prowadnic) pozostawia wiele do życzenia… Jeszcze nie miałam mebli z tak ciężko wysuwającymi się szufladami. Zarówno szafki nocne jak i toaletka mają ten sam beznadziejny zestaw prowadnic.


2023-12-25 20:56
Zestaw wiszących szafek nocnych Verica 2 szt. - czarny beton / czarne uchwyty
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble bardzo ładne niestety jakość szuflad (prowadnic) pozostawia wiele do życzenia… Jeszcze nie miałam mebli z tak ciężko wysuwającymi się szufladami. Zarówno szafki nocne jak i toaletka mają ten sam beznadziejny zestaw prowadnic.


2023-12-25 20:56
Okrągły stół rozkładany Neryt 102-142x102 cm - dąb artisan / czarny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jeden minus to przedłużka mogłaby słojami pasować do półkoli ( być cięta w tym samym kierunku). Dostawca również rewelacyjny. Polecam


2023-12-25 18:29
Łóżko dziecięce Marinella z wysuwaną szufladą - 80x160 - biały
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2023-12-25 17:27
Szafka kuchenna dolna jednodrzwiowa Aspen D60 P/L - szary połysk
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble wyglądają świetnie . Bardzo dobrze wykonane, dobre do składania. Jedynie do czego mogę się przyczepić to do uszkodzonego frontu w szafce dolnej który był lekko uszkodzony pomimo że paczka cała bez zadrapań lub uszkodzeń. Pomimo tego polecam firmę i świetną obsługę klienta


2023-12-24 22:10
Łóżko Antresola drewniana Swen ZP 008 - kolor Grafit
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko bardzo fajne, zgodne z opisem, bardzo stabilne co najwaznisze.


2023-12-24 16:37
Sofa rozkładana do salonu Sofia
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra jakość wykonania. Profesjonalne podejście do klienta


2023-12-24 12:09
Stół rozkładany w drewnianej okleinie 160-240x90 cm Sycylia na drewnianych nogach - dąb
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Ładny solidny stół w przyjemnym ciepłym kolorze. Stabilny, wygodny i wytrzymaly. Minus to łączenie blatów jest bardzo widoczne i nierówne względem wzoru


2023-12-24 09:41
Szafka RTV Asha z ryflowanym frontem i wnęką 200 cm - czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobrze wykonana szafka napewno będzie długo służyła.


2023-12-24 08:12
Komoda Nubo z szufladami 150 cm - kaszmir / złote nogi
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo fajna dobrze wykonana.


2023-12-24 08:11
Szafka nocna Nubo z dwiema szufladami i ryflowanym frontem 46 cm - kaszmir / złote nogi
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo fajna, dobrze wykonana szafka.


2023-12-24 08:10
Ręcznik dziecięcy BABY 7 Królik 50x90
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
szkoda ze tylko był jeden !!


2023-12-23 22:35
Szafka na buty Keri 3 Czarny mat/Dąb craft tabacco- Wyprzedaż
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
mebel ciekawie wykonany, ładnie się prezentuje w małym przedpokoju, Polecam


2023-12-23 22:34
Szafka RTV Verica z wnęką i szufladami na metalowych nogach 200 cm - kaszmir / czarne nóżki
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
produkt jak ze zdjecia jakosc ok .


2023-12-22 13:04
Wisząca szafka RTV Loftia z wnęką 200 cm - artisan / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nowoczesne, eleganckie wykonanie, 100% godne polecenia.


2023-12-22 12:49
Szafka RTV Asha z szufladą i metalowym stelażem 167 cm - artisan / czarny mat
OCENA:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Jest to najgorsza firma z jaka mialam doczynienia. Produkt jest sredniej jakosci takiej jak mozna dostac w sieciowkach meblowych, tylko doszedl do mnie uszkodzony. Prosilam od tygodnia aby jedna gotowa czesc (szyny) zostala wyslana przed swietami, dostalam maila i sms z informacją, ze przesylka zostanie wyslana w czwartek, jednak nie zostala wyslana. Na swieta zostaje wiec z rozwalona szafką z firmy bogart. W piatek dzwonilam do firmy jakies 15 razy z prosba aby nadali paczke z etykieta, za ktora sama zaplace, z opcja dostarczenia w weekend ale nikt sie tym nie przejal i nawet nie oddzwonil. Podsumowujac, nigdy wiecej nie skorzystalabym z uslug tej firmy, obsluga klienta 1/10, wyglad szafki 6/10


2023-12-22 11:36
Łóżko dziecięce antresola Samio z drabinką - grafit, 90x180
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadolony z produktu waszej firmy. W miare szybko poradziliśmy sobie z montażem. Łóżko służy każdemu - od najmniejszego do najwiekszego bo do takich cieżarow jest dostosowany. Jak będę zamawiać coś z mebli napewno wróce do Państwa firmy. Pozdrawiam Krzysztof


2023-12-21 10:41
Półkotapczan poziomy Basic 140x200 - dąb sonoma jasny
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt jest dobrej jakości


2023-12-21 07:55
RANDOM W-1 witryna dąb wotan/czarny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Regał elegancki, szklane półki "robią robotę".


2023-12-20 19:29
RANDOM P-2 półka wisząca dąb wotan/czarny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Półka ok, montaż bez problemów.


2023-12-20 19:26
RANDOM LAW-1 ława dąb wotan/czarny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Stolik elegancki, nowoczesny.


2023-12-20 19:25
/opinie_6