Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

:))


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5

Nie mam uwag


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5

Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)


2024-02-19 23:24

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
:))
zakup klienta:


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie mam uwag
zakup klienta:


2024-02-19 23:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)
zakup klienta:


2024-02-19 22:39
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Terminowo - dzień się zgadzał ale kilkugodzinny poślizg w dostawie , znajomi pod telefonami czekali aby mi pomóc w rozładunku
zakup klienta:


2024-02-19 19:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam.
zakup klienta:


2024-02-18 11:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona po raz kolejny :-)
zakup klienta:


2024-02-16 20:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2024-02-16 12:52
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybką wysyłka, umowienie transportu rownież bardzo sprawne. Problem wystąpił w momencie braku kontaktu z osobą dostarczającą. Rozumiem awarię samochodu, ale brak kontaktu przez 7h jest niepoważny.
zakup klienta:


2024-02-16 10:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.
zakup klienta:


2024-02-16 08:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2024-02-15 19:34
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Za długo trzeba czekać na towar
zakup klienta:


2024-02-15 09:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt z przewoźnikiem i ze sklepem
zakup klienta:


2024-02-14 23:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2024-02-14 21:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidne załatwienie sprawy
zakup klienta:


2024-02-14 18:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko bez zarzutu
zakup klienta:


2024-02-14 12:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo miły kontakt
zakup klienta:


2024-02-14 07:45
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Dodatkowe uwagi? - Nic
zakup klienta:


2024-02-13 19:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sprawnie, dobry kontakt
zakup klienta:


2024-02-13 19:12
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie tak miało to wyglądać
zakup klienta:


2024-02-13 18:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo podoba mi się wykonanie tej szafki
zakup klienta:


2024-02-13 16:40
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Problem z wydaniem towaru po mimo wcześniejszego umówienia odbioru telefonicznie
zakup klienta:


2024-02-13 13:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super👍👏🤝
zakup klienta:


2024-02-13 11:19
Ocena:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Poprawa w celu wyeliminowania uszkodzen
zakup klienta:


2024-02-13 11:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam sklep, super obsługa, wszystko szybko i sprawnie, z sympatia do Klienta
zakup klienta:


2024-02-12 21:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybko i solidnie
zakup klienta:


2024-02-12 18:43
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolony
zakup klienta:


2024-02-12 12:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo przyjemna obsługa. Na szczególną uwagę zasługuje kierowca, który się bardzo postarał być kilka godzin wcześniej niż był przewidywany czas dostawy.
zakup klienta:


2024-02-12 10:06
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
sprawny zakup, przejrzyste wyszukiwanie, ładny asortyment
zakup klienta:


2024-02-12 08:30
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra obsługa
zakup klienta:


2024-02-11 19:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
szybka dostawa
zakup klienta:


2024-02-11 17:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobryr kontakt na każdym etapie realizacji. Transport przyjechał o czasie. Towar zabezpieczony w dostawie. Korzystałem z transportu firmowego, nie kuriera i taki polecam. Dbają o paczki.
zakup klienta:


2024-02-11 13:10
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo mi się podoba, że pilnujecie by Klient na pewno wiedział kiedy towar przyjedzie (mail, sms i telefon). Trochę szkoda, że macie tylko jednego kuriera. Przydałoby się by miał pomocnika, bo bardzo odczułem w plecach wnoszenie narożnika razem z nim. Towar solidnie zapakowany. Powinniście rozważyć dołączanie instrukcji, bo mimo iż składanie mebla było dość intuicyjne to nie wiedziałem do końca co zrobić z kwadratowymi podkładami.
zakup klienta:


2024-02-11 12:49
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super kontakt.
zakup klienta:


2024-02-11 11:17
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt z sprzedającym
zakup klienta:


2024-02-11 08:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecę innym
zakup klienta:


2024-02-11 00:29
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo polecam meble są bardzo ładne oraz zabezpieczone są bardzo dobrze w transporcie.
zakup klienta:


2024-02-10 21:40
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2024-02-10 21:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep, transakcja jak i sama obsługa zakupowa w porządku, bez uwag.
zakup klienta:


2024-02-10 19:09
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble godne uwagi! Szczerze polecam!
zakup klienta:


2024-02-10 08:06
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo profesjonalna i uprzejma obsługa. Dowóz z wniesieniem super:)
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Pufa Fryderyk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wersalka i puf świetnie wykonana i świetnie wyglądają!


2022-01-03 20:27
Wersalka rozkładana do salonu Fryderyk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jest ok b.dobrze wykonany


2022-01-03 20:27
Nowoczesna komoda Asha z ryflowanym frontem 200 cm - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda piękna, na żywo zdecydowanie ładniej się prezentuje niż na zdjęciu. Bardzo dobra jakość, zawiasy w szafkach bardzo dobrej jakości. Pączki z meblami dobrze zabezpieczone


2022-01-03 19:10
Wersalka rozkładana Ela
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry tradycyjny mebel w przystępnej cenie. Metalowe nóżki, zakupione w opcji dodatkowej, są do samodzielnego montażu. Faktycznie siedzisko jest wówczas wyżej o 7 cm niż standard, jeśli komuś na tym zależy :) . Wersalka dotarła bez żadnych szkód, dobrze opakowana i zabezpieczona.


2022-01-03 19:07
Tapczan jednoosobowy z pojemnikiem Krokodyl I
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Tapczanik super. Przerósł oczekiwania


2022-01-03 15:48
Łóżko Samio antresola ZP 004 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżka kompletne, towar dobrze zapakowany, prosta instrukcja, szybki montaż. Kolor (sosna - lakier) bardzo ładny, dzieciaki zadowolone


2022-01-02 17:59
Tapczan/łóżko jednoosobowe z pojemnikiem Marek
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
tapczan taki jak wybrałam, na wymiar, czas oczekiwania 4-7 tygodni, o czym zostałam uprzedzona przed złożeniem zamówienia. otrzymałam wybrane próbki materiałów, konsultacja co do kolorów profesjonalna.Jestem bardzo zadowolona z produktu


2021-12-30 19:16
NICOLE RTV 200 2K1SZ wave blue mdf + czarny lam / wave blue mdf (STARA WERSJA)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka rtv bardzo ładna i porządnie wykonana.


2021-12-30 15:56
Stelaż ST 01_2000x450_G (RTV, KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ładny kolor zgaszonego złota


2021-12-30 15:56
NICOLE RTV 200 2K1SZ wave blue mdf + czarny lam / wave blue mdf (STARA WERSJA)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wysoka jakość wykonania,świetny wygląd.


2021-12-30 07:27
Narożnik Baron
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mebel ładny.


2021-12-29 23:00
NICOLE RTV 200 2D2SZ czarny lam / czarny mat mdf (STARA WERSJA)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2021-12-29 17:50
NICOLE KOMODA 200 4D czarny lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładny mebel


2021-12-29 16:29
ASHA RTV 200 5D czarny lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo fajna szafka. Wszystko super spakowane. Bardzo czytelna instrukcja. Za taka cenę nie można chyba dostać nic lepszego.


2021-12-29 11:38
NICOLE KOMODA 200 4D wave blue mdf + czarny lam / wave blue mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble bardzo dokładnie wykonane , w związku z czym ich montaż to czysta przyjemność. Gorąco polecam.


2021-12-28 20:02
Komoda dwudrzwiowa z wnęką Parisja - grafit połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble bardzo dokładnie wykonane , w związku z czym ich montaż to czysta przyjemność. Gorąco polecam.


2021-12-28 20:02
Sofa rozkładana Amerykanka z pojemnikiem Gosia 105
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
towar zgodnie z opisem.super mebel


2021-12-28 16:25
Komoda trzydrzwiowa Prowansja 130 cm - sosna andersen
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super. Spełniła moje oczekiwania


2021-12-28 12:28
Wisząca szafka RTV Asha z ryflowanym frontem 200 cm - biały mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt super!dziekuje


2021-12-27 21:56
Narożnik z funkcją spania Annabelle
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Narożnik bardzo wygodny, duży. Solidne wykonanie. Polecam :)


2021-12-26 10:43
NICOLE RTV 200 2D2SZ czarny lam / czarny mat mdf (STARA WERSJA)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka RTV super! Dobre wykonanie, w tej cenie polecam.


2021-12-24 20:37
ASHA KOMODA 200 4D biały lam / biały mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam. Komoda wygląda fantastycznie. Wysoka jakość.


2021-12-22 23:41
Komoda czterodrzwiowa Asha z ryflowanym frontem i metalowym stelażem 200 cm - biały mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2021-12-22 23:41
NICOLE RTV 200 2D2SZ czarny lam / czarny mat mdf (STARA WERSJA)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Superrr na 6


2021-12-22 15:47
Stelaż ST 01_2000x450_G (RTV, KOMODA NICOLE 200)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super bardzo ładnie wygląda


2021-12-22 15:47
Meblościanka do salonu Baros 10 - dąb artisan / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meblościanka elegancka, żadnych zadrapań, zarysowań, otwory na kołki nawiercone prawidłowo. Brak zastrzeżeń.


2021-12-21 17:37
Łóżko Samio antresola ZP 004 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam, wszystko zgodnie z oczekiwaniami i opisem


2021-12-21 13:53
NICOLE RTV 200 2D2SZ czarny lam / czarny mat mdf (STARA WERSJA)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo piękna szafka, fronty są naprawdę świetnie wykonane. Jedyny problem to brak powłoki anti-finger na częściach matowych.


2021-12-20 21:26
Krzesło tapicerowane K292 na metalowych nogach - popielaty
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2021-12-19 21:36
Szafka RTV Asha pięciodrzwiowa z ryflowanym frontem 200 cm - artisan / rivier stone mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka rewelacja, pięknie się prezentuje,solidne wykonana i prosta do złożenia


2021-12-17 19:16
Łóżko elektrycznie sterowane Wave 160x200 - Bestseller 2021
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mega extra super


2021-12-17 17:12
Szafa trzydrzwiowa z lustrem Bali D3 147 cm - dąb sonoma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dokładnie taka sama jak w ofercie


2021-12-17 17:12
Łóżko dziecięce Swen wyjazdowe DPV 002 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2021-12-17 16:15
Fotel wiszący kokon 100 cm - naturalny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękny, jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach.


2021-12-17 10:28
Wersalka rozkładana do salonu Dubaj II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Wersalka bardzo starannie, dokładnie wykonana. Zastosowane materiały bardzo dobrej jakości. Mebel wygląda jeszcze ładniej niż na zdjęciu. Zamówienie szybko zrealizowane.


2021-12-16 19:38
NICOLE RTV 200 2D2SZ czarny lam / czarny mat mdf (STARA WERSJA)
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Elegancka, estetycznie wykonana szafka Rtv.


2021-12-16 17:15
SERAFIN ławostół kolor biały
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
szczena opada - maly stolik kawowy a po rozłożeniu stół na imprezę kilku osób wyliczyłem 6 na luzie - polecam


2021-12-16 15:53
Meblościanka do salonu Baros 10 - dąb artisan / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko w najlepszym porządku, części mebli opisane dokładnie,płyty w bardzo dobrym stanie dostarczone, same plusy ;) polecam


2021-12-14 18:33
Fotel rozkładany z funkcją relaks Opera
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękny,funkcjonalny fotel


2021-12-11 08:01
NICOLE KOMODA 200 4D czarny lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetny produkt!


2021-12-10 18:20
/opinie_61