Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

:))


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5

Nie mam uwag


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5

Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)


2024-02-19 23:24

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
:))
zakup klienta:


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie mam uwag
zakup klienta:


2024-02-19 23:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)
zakup klienta:


2024-02-19 22:39
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Terminowo - dzień się zgadzał ale kilkugodzinny poślizg w dostawie , znajomi pod telefonami czekali aby mi pomóc w rozładunku
zakup klienta:


2024-02-19 19:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam.
zakup klienta:


2024-02-18 11:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona po raz kolejny :-)
zakup klienta:


2024-02-16 20:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2024-02-16 12:52
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybką wysyłka, umowienie transportu rownież bardzo sprawne. Problem wystąpił w momencie braku kontaktu z osobą dostarczającą. Rozumiem awarię samochodu, ale brak kontaktu przez 7h jest niepoważny.
zakup klienta:


2024-02-16 10:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.
zakup klienta:


2024-02-16 08:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2024-02-15 19:34
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Za długo trzeba czekać na towar
zakup klienta:


2024-02-15 09:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt z przewoźnikiem i ze sklepem
zakup klienta:


2024-02-14 23:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2024-02-14 21:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidne załatwienie sprawy
zakup klienta:


2024-02-14 18:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko bez zarzutu
zakup klienta:


2024-02-14 12:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo miły kontakt
zakup klienta:


2024-02-14 07:45
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Dodatkowe uwagi? - Nic
zakup klienta:


2024-02-13 19:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sprawnie, dobry kontakt
zakup klienta:


2024-02-13 19:12
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie tak miało to wyglądać
zakup klienta:


2024-02-13 18:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo podoba mi się wykonanie tej szafki
zakup klienta:


2024-02-13 16:40
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Problem z wydaniem towaru po mimo wcześniejszego umówienia odbioru telefonicznie
zakup klienta:


2024-02-13 13:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super👍👏🤝
zakup klienta:


2024-02-13 11:19
Ocena:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Poprawa w celu wyeliminowania uszkodzen
zakup klienta:


2024-02-13 11:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam sklep, super obsługa, wszystko szybko i sprawnie, z sympatia do Klienta
zakup klienta:


2024-02-12 21:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybko i solidnie
zakup klienta:


2024-02-12 18:43
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolony
zakup klienta:


2024-02-12 12:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo przyjemna obsługa. Na szczególną uwagę zasługuje kierowca, który się bardzo postarał być kilka godzin wcześniej niż był przewidywany czas dostawy.
zakup klienta:


2024-02-12 10:06
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
sprawny zakup, przejrzyste wyszukiwanie, ładny asortyment
zakup klienta:


2024-02-12 08:30
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra obsługa
zakup klienta:


2024-02-11 19:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
szybka dostawa
zakup klienta:


2024-02-11 17:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobryr kontakt na każdym etapie realizacji. Transport przyjechał o czasie. Towar zabezpieczony w dostawie. Korzystałem z transportu firmowego, nie kuriera i taki polecam. Dbają o paczki.
zakup klienta:


2024-02-11 13:10
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo mi się podoba, że pilnujecie by Klient na pewno wiedział kiedy towar przyjedzie (mail, sms i telefon). Trochę szkoda, że macie tylko jednego kuriera. Przydałoby się by miał pomocnika, bo bardzo odczułem w plecach wnoszenie narożnika razem z nim. Towar solidnie zapakowany. Powinniście rozważyć dołączanie instrukcji, bo mimo iż składanie mebla było dość intuicyjne to nie wiedziałem do końca co zrobić z kwadratowymi podkładami.
zakup klienta:


2024-02-11 12:49
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super kontakt.
zakup klienta:


2024-02-11 11:17
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt z sprzedającym
zakup klienta:


2024-02-11 08:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecę innym
zakup klienta:


2024-02-11 00:29
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo polecam meble są bardzo ładne oraz zabezpieczone są bardzo dobrze w transporcie.
zakup klienta:


2024-02-10 21:40
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2024-02-10 21:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep, transakcja jak i sama obsługa zakupowa w porządku, bez uwag.
zakup klienta:


2024-02-10 19:09
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble godne uwagi! Szczerze polecam!
zakup klienta:


2024-02-10 08:06
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo profesjonalna i uprzejma obsługa. Dowóz z wniesieniem super:)
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Łóżko piętrowe drewniane Lucio
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
dla dziecka super


2021-12-08 07:46
Sofa rozkładana Amerykanka Karmelita II
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
W tej części sofy która służy do siedzenia lekko wystaje gąbka pod pokryciem


2021-12-07 22:28
Komoda biała lakierowana wysoki połysk 2D3S Elvie 03 - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobre wykonanie


2021-12-07 17:06
Narożnik z funkcją spania Annabelle
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Towar zgodny z opisem


2021-12-05 21:16
NICOLE KOMODA 200 4D czarny lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona. Wszystko porządnie spakowane i opisane, bardzo łatwe złożenie.


2021-12-04 16:09
Wersalka rozkładana do salonu Margo
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Rewelacyjna.


2021-12-04 14:27
Półkotapczan pionowy Basic 140x200 - czarny / dąb lancelot
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Najlepsza opcja, polaczenie wygody i miejsca


2021-12-03 16:23
Szafka kuchenna dolna dwudrzwiowa Aspen D60 - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Oki


2021-12-03 09:32
Szafka kuchenna wisząca dwudrzwiowa Aspen G80 - szary połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Oki


2021-12-03 09:32
Szafka kuchenna wisząca niska Aspen G60KN - szary połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Oki


2021-12-03 09:32
Szafka kuchenna wisząca jednodrzwiowa Aspen G40 - szary połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Oki


2021-12-03 09:32
Szafka kuchenna wisząca jednodrzwiowa Aspen G30 - szary połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Oki


2021-12-03 09:32
Front do zmywarki 45cm z panelem zakrytym Aspen D45FZW - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Oki


2021-12-03 09:32
Szafka kuchenna dolna narożna Aspen D90N - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Oki


2021-12-03 09:32
Szafka kuchenna pod zabudowę piekarnika Aspen D60ZK - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Oki


2021-12-03 09:32
Wysoki słupek kuchenny Aspen D40SP - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Oki


2021-12-03 09:32
Szafka kuchenna dolna jednodrzwiowa Aspen D30 - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Oki


2021-12-03 09:32
Narożnik z funkcją spania Annabelle II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
narożnik jest super, fajny materiał i bardzo dobrze wykonany,polecam


2021-12-03 09:14
Sofa dwuosobowa Farina 2
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sofa taka sama jak na zdjęciu.Bardzo się cieszę z udanego zakupu. Pozdrawaiam


2021-12-02 17:34
Łóżko Samio antresola ZP 004 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobra jakość, wszystko jak na zdjęciu


2021-12-02 14:35
Narożnik rozkładany do salonu Dragonis
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Narożnik bardzo ładny


2021-12-01 17:32
Meblościanka do salonu Premium - czarny połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
spełnia moje wymogi jestem zadowolona.


2021-12-01 16:17
Komplet wypoczynkowy Kamila II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super,polecam.


2021-11-30 15:55
Kanapa rozkładana Kamila II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super,polecam.


2021-11-30 15:55
Komoda dwudrzwiowa z wnęką Parisja - czarny połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam komody z tej serii. To mój drugi mebel. Jestem mega zadowolona z jakości i wyglądu komody.


2021-11-29 19:44
Dwudrzwiowa komoda Loftia z szufladami 165 cm - artisan / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2021-11-29 18:51
Witryna do salonu Bergen 02 z szufladami i metalowymi nogami 90 cm - biały
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2021-11-26 19:50
Materac Dakar Mini - Końcówka Serii
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Odpowiednia sztywność, idealne do spania


2021-11-25 18:48
Łóżko piętrowe Roland
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo solidne, pełne bezpieczeństwo, bardzo proste w montażu


2021-11-25 18:48
Witryna biała lakierowana wysoki połysk 2D Elvie 06
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękne meble cieszą oczy i duszę.


2021-11-16 11:21
Łóżko Antresola Swen ZP 008 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko bardzo solidne, dobrze wykonane. Mała uwaga do instrukcji montażu, dotyczyła innego modelu łóżka. Jednak po chwili namysłu montaż przebiegł sprawnie.


2021-11-12 16:34
Łóżko Samio antresola ZP 004 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko bardzo solidne, dobrze wykonane. Instrukcja montażu czytelna, śrubek w paczce aż za dużo. Montaż przebiegł sprawnie.


2021-11-12 16:34
Sofa rozkładana Amerykanka z pojemnikiem Gosia 105
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sofa wygodna, łatwa w rozłożeniu. Dostęp do ładownika od strony stóp co jest ogromną zaletą. Ładna i solidna w wykonaniu. Wadą jest bardzo cienki zagłówek po rozłożeniu, który ugina się pod głową.Ogólnie polecam.


2021-10-18 12:44
Półkotapczan poziomy Basic 90x200 - dąb sonoma jasny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Półkotapczan naprawdę świetny stabilny i masywny Dziękuję Już zastanawiam się nad nowym zamowieniem


2021-09-25 05:28
Wersalka rozkładana Olimpic
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jak na razie bardzo dobrze!


2021-09-24 23:25
LOFTIA RTV 200 2D1K artisan lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Montaż bezproblemowyŁadnie się prezentuje pod telewizorem Polecam


2021-09-20 19:50
Tapczan młodzieżowy Lupo
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Tapczany są bardzo wygodne, moje dzieci zadowolone. Polecam wszystkim


2021-09-15 18:53
Narożnik Loft III
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo solidny narożnik, przerósł moje oczekiwania.


2021-09-15 17:23
Komoda biała lakierowana wysoki połysk 3D3S Elvie 04
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam serdecznie


2021-09-08 12:48
Narożnik do salonu z barkiem i pufą Umil
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna rogówka


2021-09-07 19:53
/opinie_62