Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

Długi czas oczekiwania, ale dobry kontakt.


2024-02-29 08:54
Ocena:
5 / 5

Pozytywna


2024-02-28 11:25
Ocena:
4 / 5

szybka miła obsługa


2024-02-28 09:52

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2024-02-29 08:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Długi czas oczekiwania, ale dobry kontakt.
zakup klienta:


2024-02-28 11:25
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pozytywna
zakup klienta:


2024-02-28 09:52
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
szybka miła obsługa
zakup klienta:


2024-02-28 06:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybką dobrą usługę
zakup klienta:


2024-02-27 21:07
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Miła obsluga
zakup klienta:


2024-02-27 20:46
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dziękuję pani z obsługi która zorganizowała dostawę co prawda po terminie ale wcześniej niż proponowana
zakup klienta:


2024-02-27 19:43
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep super. Gwiazda mniej za długi czas oczekiwania i realizacji i za Panie które ciągle nie odbierały tel po przełączeniu przez inne Panie. To było frustrujące.
zakup klienta:


2024-02-27 18:58
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka wysyłka, dobra obsługa. Polecam sklep Bogart!
zakup klienta:


2024-02-27 10:23
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystko perfekcyjnie.
zakup klienta:


2024-02-26 21:20
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mimo wszystko 5/5 gwiazdek, nieco kłopotliwe były jedynie opóźnienia, ale po otrzymaniu narożnika jesteśmy w stanie to zrozumieć. Super obsługa i pomoc w decyzji. Doradztwo w materiale obiciowym również świetne, zdążyliśmy już przetestować przy kociaku i sprawdza się bardzo dobrze. Dziękujemy!
zakup klienta:


2024-02-26 21:09
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super...jak zawsze zresztą
zakup klienta:


2024-02-26 21:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep polecam na 100 %. Rzetelność wykonania mebli oraz rzetelność realizacji zamówienia. Super miła obsługa, zarówno Pani na infolinii jak również przemiły Pan, który dostarczył meble. Super.
zakup klienta:


2024-02-26 19:18
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Proces zakupowy ok
zakup klienta:


2024-02-26 09:31
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2024-02-26 09:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry kontakt. Wszystko w terminie. Polecam
zakup klienta:


2024-02-26 07:04
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kontakt super
zakup klienta:


2024-02-25 20:09
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
obsługa bardzo miła, nie było żadnych problemów, jeśli chodzi o udzielenie informacji w sprawie zakupu
zakup klienta:


2024-02-25 18:49
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super kontakt, żadnych stresów, wszystko w najlepszym porządku.
zakup klienta:


2024-02-25 12:48
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mebelki przywieźli pod same drzwi. Dobry kontakt telefoniczny. Polecam
zakup klienta:


2024-02-25 01:25
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt lepszy niż sam sklep
zakup klienta:


2024-02-24 21:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo piękna i w dodatku solidne materiały. Jestem bardzo zadowolona. Z pewnością będą kolejne zakupy w tej firmy.
zakup klienta:


2024-02-24 20:28
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok poza jednym szczegółem jakim był kolor produktu ale obsługa jak najbardziej super sprawna miła uprzejma polecam
zakup klienta:


2024-02-23 19:13
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra obsługa klienta
zakup klienta:


2024-02-22 14:28
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka wysyłka
zakup klienta:


2024-02-21 21:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybko,sprawnie, zgodne z opisem i zdjęciami.
zakup klienta:


2024-02-21 16:11
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Mimo podanej przewidywanej daty dostawy, nie odbyła się w podanym czasie.
zakup klienta:


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
:))
zakup klienta:


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie mam uwag
zakup klienta:


2024-02-19 23:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)
zakup klienta:


2024-02-19 22:39
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Terminowo - dzień się zgadzał ale kilkugodzinny poślizg w dostawie , znajomi pod telefonami czekali aby mi pomóc w rozładunku
zakup klienta:


2024-02-19 19:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam.
zakup klienta:


2024-02-18 11:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona po raz kolejny :-)
zakup klienta:


2024-02-16 20:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2024-02-16 12:52
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybką wysyłka, umowienie transportu rownież bardzo sprawne. Problem wystąpił w momencie braku kontaktu z osobą dostarczającą. Rozumiem awarię samochodu, ale brak kontaktu przez 7h jest niepoważny.
zakup klienta:


2024-02-16 10:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.
zakup klienta:


2024-02-16 08:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2024-02-15 19:34
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Za długo trzeba czekać na towar
zakup klienta:


2024-02-15 09:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt z przewoźnikiem i ze sklepem
zakup klienta:


2024-02-14 23:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2024-02-14 21:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidne załatwienie sprawy
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Narożnik Loft III
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo solidny narożnik, przerósł moje oczekiwania.


2021-09-15 17:23
Komoda biała lakierowana wysoki połysk 3D3S Elvie 04
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam serdecznie


2021-09-08 12:48
Narożnik do salonu z barkiem i pufą Umil
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna rogówka


2021-09-07 19:53
Szafa dwudrzwiowa Norbi 01 Dąb lefkas
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
bardzo ładna i pojemna


2021-09-07 10:33
Łóżko dziecięce Alis wyjazdowe DPV 001 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko bardzo funkcjonalne


2021-09-03 18:14
LOFTIA RTV 200 2D1K artisan lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona zarowno z obsługi jak i samej szafki.Polecam


2021-08-26 06:58
Sofa z funkcją spania Milen
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Kanapa super-tylko ten czas dostawy...


2021-08-25 07:10
Meblościanka do salonu Baros 10 - san remo jasne - 6 elementów
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
ładna


2021-08-24 20:45
Narożnik z elektrycznie wysuwanym siedziskiem Focus - Bestseller 2021
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mam nadzieję że jakość będzie adekwatna do ceny Na razie piątka


2021-08-23 15:50
LOFTIA RTV 200 2D1K artisan lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka super sprawa dobre wykonanie i świetna kolorystyka. Polecam


2021-08-19 17:35
Natalia Biały Połysk W50 OKGR - szafka wisząca okapowa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka wykonana dość starannie, fronty bardzo solidne, estetyczne. Polecam.


2021-08-13 21:00
Półkotapczan pionowy Basic 140x200 - dąb sonoma jasny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Idealne rozwiązanie w kawalerce, wygodne, naprawdę polecam, jestem zachwycona, szkoda, że tak późno się zdecydowałam. Wysypiam się, a i miejsce dużo, po złożeniu, same plusy zatem .


2021-08-13 07:24
Materac Madryt - 140x200 - Końcówka Serii
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mega wygodny, najlepszy jaki miałam dotychczas


2021-08-13 07:24
Narożnik Baron
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super polecam


2021-08-13 04:20
Kanapa z funkcją spania Drago II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kanapa śliczna, jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu. Co do użytkowania trochę wcześnie, by coś powiedzieć, ale jest porządnie wykonana, wygodnie się siedzi, stopy na podłodze, a nie w powietrzu :) (jestem niską osobą).


2021-08-09 14:58
Łóżko dziecięce Alvins parterowe DP 002 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam, piękne łóżko


2021-08-06 18:34
Łóżko Samio antresola ZP 004 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo porządny mebel polecam


2021-08-06 16:21
Drewniana komoda Mosaic 47 z szufladami 170 cm - dąb miodowy / czarny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
PIĘKNA


2021-08-02 07:37
Sofa rozkładana do salonu Amber - skóra
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Idealna sofa do różnych pomieszczeń, jej kompaktowosc jak i duza powierzchnia spania spełniają wymagania nie jednej osoby, atut wykonczneie skóra która wytrzymuje naprawdę dużo trójkę małych dzieci nawet. zakupiona drugi raz.


2021-07-30 16:08
Łóżko do sypialni Galaxy 51 z szufladą 160x200 - dąb monastery / czarny połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mamy nadzieję,że wszystko będzie ,jak w opisie i na zdjęciach.Czekamy na przeprowadzkę.


2021-07-29 17:03
Meblościanka do salonu Kaja - biały / beton
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Godna Polecenia


2021-07-29 16:35
Tapczan jednoosobowy Golf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
z mebla jestem zadowolona, wykonany starannie, zgodny z ofertą, wygodny.


2021-07-28 12:37
Meblościanka do salonu Luiza XL - dąb sonoma - 4 elementy
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
polecam


2021-07-27 18:35
Komoda dwudrzwiowa z dwiema szufladami Luiza 2F 2S - dąb sonoma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
polecam


2021-07-27 18:35
Wersalka rozkładana Inka
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
doskonała wersalka


2021-07-26 11:53
Blat Szary Księżycowy 38mm - Layman - WYCOFANY
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
bardzo dobry


2021-07-23 19:53
Meblościanka do salonu Luiza XL - dąb sonoma - 4 elementy
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dziękuję meble są wspaniałe


2021-07-20 06:20
Fotel wypoczynkowy Inka V
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolony z zakupu- polecam.W przyszłości również skorzystam.


2021-07-19 21:47
Dwudrzwiowa szafa Bahama z dwiema szufladami 100 cm
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Słaba instrukcja montażuMeble wykonane solidnie.Polecam


2021-07-19 16:54
Półkotapczan poziomy 90x200 New Elegance - Dąb sonoma czekolada - Końcówka serii
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Profesjonalnie


2021-07-12 23:22
Oświetlenie LED 2pkt. Biały - Kaja, Ivan
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobre jasne światło, długi kabel co pozwala na jego spokojne ukrycie za meblami. Sugerowałbym ewentualnie biały kolor kabla i obudowy przycisku - pasowałoby to idealnie do jasnych kolorów meblościanki (sonoma/biały).


2021-07-11 12:28
Meblościanka do salonu Ivan - biały / dąb sonoma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble łatwe w montażu, estetycznie wykonane. Dołączona instrukcja przemyślana, czytelna. Zawiasy drzwi meblościanki wydają się nieco delikatne, ale przy umiejętnym traktowaniu myślę, że posłużą długi czas.


2021-07-11 12:28
Narożnik Piano
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Narożnik prezentuje się świetnie. Dobrze i starannie wykonany, wygodny.


2021-07-10 09:06
Szafka RTV Tulsa 41 z szuflada i wnęką 140 cm - biały / biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka solidna , masywna, pieknie wykonana. Pieknie się prezentuje .


2021-07-09 19:20
Krzesło drewniane Platinum 4 z tapicerowanym siedziskiem
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękne krzesła, bardzo wygodne. Wykonane w tkaninie, która wybrałam. Dokładnie takie jak sobie wymarzyłam :)


2021-07-08 17:06
Sofa z funkcją spania Milen
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kanapa super jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu


2021-07-08 09:45
LOFTIA RTV 200 2D1K artisan lam / czarny mat mdf
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wszystko ok


2021-07-05 14:46
Meblościanka do salonu Baros 10 - dąb artisan / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2021-07-05 08:04
Komoda dwudrzwiowa z czterema szufladami Ivan - dąb sonoma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ładnie się prezentuje, jest pojemna, tylko zostały wymienione nóżki ponieważ nie podobały mi się


2021-07-04 21:06
Regał z drzwiami Niko NIKR71 - Dąb Sonoma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Spełnia moje oczekiwania


2021-07-04 21:06
/opinie_64