Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

:))


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5

Nie mam uwag


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5

Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)


2024-02-19 23:24

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
:))
zakup klienta:


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie mam uwag
zakup klienta:


2024-02-19 23:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)
zakup klienta:


2024-02-19 22:39
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Terminowo - dzień się zgadzał ale kilkugodzinny poślizg w dostawie , znajomi pod telefonami czekali aby mi pomóc w rozładunku
zakup klienta:


2024-02-19 19:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam.
zakup klienta:


2024-02-18 11:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona po raz kolejny :-)
zakup klienta:


2024-02-16 20:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2024-02-16 12:52
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybką wysyłka, umowienie transportu rownież bardzo sprawne. Problem wystąpił w momencie braku kontaktu z osobą dostarczającą. Rozumiem awarię samochodu, ale brak kontaktu przez 7h jest niepoważny.
zakup klienta:


2024-02-16 10:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.
zakup klienta:


2024-02-16 08:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2024-02-15 19:34
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Za długo trzeba czekać na towar
zakup klienta:


2024-02-15 09:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt z przewoźnikiem i ze sklepem
zakup klienta:


2024-02-14 23:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2024-02-14 21:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidne załatwienie sprawy
zakup klienta:


2024-02-14 18:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko bez zarzutu
zakup klienta:


2024-02-14 12:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo miły kontakt
zakup klienta:


2024-02-14 07:45
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Dodatkowe uwagi? - Nic
zakup klienta:


2024-02-13 19:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sprawnie, dobry kontakt
zakup klienta:


2024-02-13 19:12
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie tak miało to wyglądać
zakup klienta:


2024-02-13 18:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo podoba mi się wykonanie tej szafki
zakup klienta:


2024-02-13 16:40
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Problem z wydaniem towaru po mimo wcześniejszego umówienia odbioru telefonicznie
zakup klienta:


2024-02-13 13:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super👍👏🤝
zakup klienta:


2024-02-13 11:19
Ocena:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Poprawa w celu wyeliminowania uszkodzen
zakup klienta:


2024-02-13 11:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam sklep, super obsługa, wszystko szybko i sprawnie, z sympatia do Klienta
zakup klienta:


2024-02-12 21:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybko i solidnie
zakup klienta:


2024-02-12 18:43
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolony
zakup klienta:


2024-02-12 12:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo przyjemna obsługa. Na szczególną uwagę zasługuje kierowca, który się bardzo postarał być kilka godzin wcześniej niż był przewidywany czas dostawy.
zakup klienta:


2024-02-12 10:06
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
sprawny zakup, przejrzyste wyszukiwanie, ładny asortyment
zakup klienta:


2024-02-12 08:30
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra obsługa
zakup klienta:


2024-02-11 19:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
szybka dostawa
zakup klienta:


2024-02-11 17:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobryr kontakt na każdym etapie realizacji. Transport przyjechał o czasie. Towar zabezpieczony w dostawie. Korzystałem z transportu firmowego, nie kuriera i taki polecam. Dbają o paczki.
zakup klienta:


2024-02-11 13:10
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo mi się podoba, że pilnujecie by Klient na pewno wiedział kiedy towar przyjedzie (mail, sms i telefon). Trochę szkoda, że macie tylko jednego kuriera. Przydałoby się by miał pomocnika, bo bardzo odczułem w plecach wnoszenie narożnika razem z nim. Towar solidnie zapakowany. Powinniście rozważyć dołączanie instrukcji, bo mimo iż składanie mebla było dość intuicyjne to nie wiedziałem do końca co zrobić z kwadratowymi podkładami.
zakup klienta:


2024-02-11 12:49
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super kontakt.
zakup klienta:


2024-02-11 11:17
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt z sprzedającym
zakup klienta:


2024-02-11 08:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecę innym
zakup klienta:


2024-02-11 00:29
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo polecam meble są bardzo ładne oraz zabezpieczone są bardzo dobrze w transporcie.
zakup klienta:


2024-02-10 21:40
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2024-02-10 21:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep, transakcja jak i sama obsługa zakupowa w porządku, bez uwag.
zakup klienta:


2024-02-10 19:09
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble godne uwagi! Szczerze polecam!
zakup klienta:


2024-02-10 08:06
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo profesjonalna i uprzejma obsługa. Dowóz z wniesieniem super:)
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Trzydrzwiowa szafa Bellagio 19 z lustrzanym frontem i szufladami 129 cm - szary mat / lustro
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sliczna


2021-04-22 15:49
Narożnik z funkcją spania Nairobi
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Narożnik wykonany bez zarzutu, ładnie się prezentuje i jest wygodny. Mebel bardzo masywny , przeszycia i pikowania idealnie równe ( co dla mnie jest ważne ).


2021-04-22 08:11
Ława kawowa duża ST 10301-001
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładna dolna półka jest potrzebna.


2021-04-20 16:50
Oświetlenie LED CB Ciepłe białe
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Przydatne po załączeniu ładnie wygląda.


2021-04-20 16:50
Zasilacz LED - ML meble
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobra rzecz mógłby być prostokątny lub kwadratowy troszkę mniejszy.


2021-04-20 16:50
Szafka RTV Castel 13 z szufladami i wnękami 138 cm - sonoma jasna / sonoma truflowa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładny dużo miejsca na sprzęt RTV.


2021-04-20 16:50
Dwudrzwiowa witryna Castel 06 - 85 cm - sonoma jasna / sonoma truflowa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładna.


2021-04-20 16:50
Trzydrzwiowa witryna Castel 02 - 85 cm - dąb sonoma jasny / sonoma truflowa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładna.


2021-04-20 16:50
Tapczan/łóżko jednoosobowe z pojemnikiem Marek
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona z tapczanu.


2021-04-19 17:24
Regał narożny Mega ME3
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Regał prześliczny, wykonanie na najwyższym poziomie, składanie sama przyjemność.


2021-04-16 18:44
Półkotapczan pionowy Basic 140x200 - dąb sonoma jasny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Intuicyjny system montażu


2021-04-16 16:36
Narożnik z funkcją spania Nairobi
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona, solidne wykonanie, bardzo dobry materiał i sprężyny


2021-04-15 17:07
Narożnik z funkcją spania Nairobi
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Rewelacja Polecam Narożnik jest bardzo piękny U mnie biała ekoskóra


2021-04-14 18:48
Narożnik z funkcją spania Annabelle U II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zamówiony przeze mnie narożnik *** prezentuje się przepięknie! Jakość wykonania i materiał (monolith 09) po prostu rewelacja! Jestem bardzo, bardzo zadowolona. Polecam firmę Meble-Bogart!


2021-04-13 18:36
Narożnik z funkcją spania Trego L II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Narożnik piękny i bardzo dobrze wykonany, polecam!


2021-04-13 12:57
Biurko młodzieżowe Mobi MO11 - biały / turkus
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super biurko - lepszego na rynku nie znalazłem.


2021-04-12 14:25
Łóżko jednoosobowe młodzieżowe 90x200 Mobi MO18 - biały / turkus
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładne i wygodne łóżko.


2021-04-12 14:25
Komoda dwudrzwiowa z czterema szufladami i wnękami Mobi MO10 - biały / turkus
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękny mebel i funkcjonalny - polecam.


2021-04-12 14:24
Sofa rozkładana Amerykanka Kordian 120
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sofa wykonana perfekcyjnie polecam 1000% zakup udany


2021-04-10 23:36
Wersalka rozkładana Elena
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Elegancka i wygodna. Wypróbowana przez ostatnie kilka lat u mojej mamy więc z czystym sumieniem mogę polecić.


2021-04-08 11:21
Wersalka rozkładana do salonu Walker
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Elegancka i wygodna. Wypróbowana przez ostatnie kilka lat u mojej mamy więc z czystym sumieniem mogę polecić.


2021-04-08 11:21
Łóżko kontynentalne Belize 160x200 - Promocja
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko solidnie wykonane. Zachwyca.


2021-04-07 16:24
Narożnik z funkcją spania Milanos Mini
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
świetny produkt


2021-04-07 09:13
Krzesło konferencyjne z podłokietnikami Styl Arm CR - Promocja
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
W rzeczywistości wyglądają lepiej niż na zdjęciu.


2021-04-06 22:13
Wersalka rozkładana Gora
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jakość mebla bardzo dobra i spełniła moje oczekiwania. Polecam.


2021-04-06 21:24
Wersalka rozkładana Bonita
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jakość mebla bardzo dobra i spełniła moje oczekiwania. Polecam.


2021-04-06 21:24
Narożnik z funkcją spania Drago
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo zgrabny mebel, wygodny jako sofa do salonu.


2021-04-06 16:19
Komoda Halle 25 z szufladami i metalowymi nogami 200 cm - dąb wotan
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Komoda super i mega solidna w realu wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach.


2021-04-03 16:07
Narożnik z funkcją spania Annabelle
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona. Jakość super! Narożnik jest zgodny z opisem, bardzo wygodny dla naszej rodziny 2+2. Cena rewelacja! Obsługa klienta na wysokim poziomie. Dostawa bardzo szybko. Polecam!!!


2021-04-01 15:52
Półkotapczan pionowy 140x200 New Elegance - Dąb sonoma czekolada - Końcówka serii
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Półkotapczan zgodny z opisem, polecam.


2021-03-31 16:05
Fotel wiszący pierścień - naturalny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Huśtawka ekstra


2021-03-30 15:58
Poduszka do fotela wiszącego pierścień
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Do fotela pasuje idealnie


2021-03-30 15:57
Stół rozkładany Orion - wenge - Końcówka serii - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Stół jest bardzo ładny, funkcjonalny i solidny. W zależności od rozłożenia świetnie się sprawdza jako stół do pracy, gier planszowych i rodzinnych posiłków :-)


2021-03-30 07:51
Wisząca szafka RTV Loftia z wnęką 200 cm - artisan / czarny mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładna kolorystycznie szafka. Dobrze wykonana. Środkowe drzwiczki na zawiasach nożycowych.


2021-03-29 19:46
Trzydrzwiowa komoda Luiza 3F - 149 cm - biały mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękna cudna idealna


2021-03-29 16:19
Szafa jednodrzwiowa Frida S1D - Dąb Riviera
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super polecam.


2021-03-29 10:48
Komoda z szufladami wąska Frida K3SW - Dąb Riviera
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dodatkowe uwagi? - Nie mam żadnych zastrzeżeń super


2021-03-29 10:48
Komoda szeroka Frida K3D3S - Dąb Riviera
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bez wad bardzo dobrze zapakowane, dobra instrukcja montażu.


2021-03-29 10:48
Półkotapczan pionowy Basic 140x200 - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Profesjonalna obsługa, termin dostawy zachowany. Jestem bardzo zadowolona. Polecam ten sklep. Cena towar konkurencyjna w porównaniu do ofert innych sklepów.


2021-03-27 05:38
Narożnik z funkcją spania Annabelle
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Narożnik spełnił moje oczekiwania w 100%


2021-03-26 22:14
/opinie_65