Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

:))


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5

Nie mam uwag


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5

Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)


2024-02-19 23:24

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
:))
zakup klienta:


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie mam uwag
zakup klienta:


2024-02-19 23:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)
zakup klienta:


2024-02-19 22:39
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Terminowo - dzień się zgadzał ale kilkugodzinny poślizg w dostawie , znajomi pod telefonami czekali aby mi pomóc w rozładunku
zakup klienta:


2024-02-19 19:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam.
zakup klienta:


2024-02-18 11:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona po raz kolejny :-)
zakup klienta:


2024-02-16 20:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2024-02-16 12:52
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybką wysyłka, umowienie transportu rownież bardzo sprawne. Problem wystąpił w momencie braku kontaktu z osobą dostarczającą. Rozumiem awarię samochodu, ale brak kontaktu przez 7h jest niepoważny.
zakup klienta:


2024-02-16 10:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.
zakup klienta:


2024-02-16 08:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2024-02-15 19:34
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Za długo trzeba czekać na towar
zakup klienta:


2024-02-15 09:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt z przewoźnikiem i ze sklepem
zakup klienta:


2024-02-14 23:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2024-02-14 21:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidne załatwienie sprawy
zakup klienta:


2024-02-14 18:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko bez zarzutu
zakup klienta:


2024-02-14 12:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo miły kontakt
zakup klienta:


2024-02-14 07:45
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Dodatkowe uwagi? - Nic
zakup klienta:


2024-02-13 19:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sprawnie, dobry kontakt
zakup klienta:


2024-02-13 19:12
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie tak miało to wyglądać
zakup klienta:


2024-02-13 18:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo podoba mi się wykonanie tej szafki
zakup klienta:


2024-02-13 16:40
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Problem z wydaniem towaru po mimo wcześniejszego umówienia odbioru telefonicznie
zakup klienta:


2024-02-13 13:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super👍👏🤝
zakup klienta:


2024-02-13 11:19
Ocena:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Poprawa w celu wyeliminowania uszkodzen
zakup klienta:


2024-02-13 11:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam sklep, super obsługa, wszystko szybko i sprawnie, z sympatia do Klienta
zakup klienta:


2024-02-12 21:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybko i solidnie
zakup klienta:


2024-02-12 18:43
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolony
zakup klienta:


2024-02-12 12:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo przyjemna obsługa. Na szczególną uwagę zasługuje kierowca, który się bardzo postarał być kilka godzin wcześniej niż był przewidywany czas dostawy.
zakup klienta:


2024-02-12 10:06
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
sprawny zakup, przejrzyste wyszukiwanie, ładny asortyment
zakup klienta:


2024-02-12 08:30
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra obsługa
zakup klienta:


2024-02-11 19:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
szybka dostawa
zakup klienta:


2024-02-11 17:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobryr kontakt na każdym etapie realizacji. Transport przyjechał o czasie. Towar zabezpieczony w dostawie. Korzystałem z transportu firmowego, nie kuriera i taki polecam. Dbają o paczki.
zakup klienta:


2024-02-11 13:10
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo mi się podoba, że pilnujecie by Klient na pewno wiedział kiedy towar przyjedzie (mail, sms i telefon). Trochę szkoda, że macie tylko jednego kuriera. Przydałoby się by miał pomocnika, bo bardzo odczułem w plecach wnoszenie narożnika razem z nim. Towar solidnie zapakowany. Powinniście rozważyć dołączanie instrukcji, bo mimo iż składanie mebla było dość intuicyjne to nie wiedziałem do końca co zrobić z kwadratowymi podkładami.
zakup klienta:


2024-02-11 12:49
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super kontakt.
zakup klienta:


2024-02-11 11:17
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt z sprzedającym
zakup klienta:


2024-02-11 08:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecę innym
zakup klienta:


2024-02-11 00:29
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo polecam meble są bardzo ładne oraz zabezpieczone są bardzo dobrze w transporcie.
zakup klienta:


2024-02-10 21:40
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2024-02-10 21:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep, transakcja jak i sama obsługa zakupowa w porządku, bez uwag.
zakup klienta:


2024-02-10 19:09
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble godne uwagi! Szczerze polecam!
zakup klienta:


2024-02-10 08:06
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo profesjonalna i uprzejma obsługa. Dowóz z wniesieniem super:)
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Sofa rozkładana Amerykanka Karmelita II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Sofa piękna, zgodna z moim oczekiwaniem.


2020-09-05 13:27
Szafa P do półkotapczanu pionowego Basic New Elegance - biały połysk
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
ładna , pojemna :)


2020-09-04 16:40
Kanapa Viva - Mega Promocja!
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo fajna


2020-08-31 16:23
Kanapa z funkcją spania Vanisa
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wyglad kanapy piękny.zobaczymy jak będzie podczas uzytkowania.stoi w salonie ale będzie wykorzystywana do spania


2020-08-28 11:38
Nowoczesny narożnik Emporio L2
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Narożnik fajny i ładny solidnie zrobiony, słabej jakości nóżki od spodu trzeba uważać przy przesówaniu żeby nie połamać, tyczy się to tych dodatkowych plastikowych.


2020-08-28 06:21
Lustro Gloss 9
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Towar zgodny z ofertą


2020-08-27 19:57
Narożnik z funkcją spania Milanos L II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Długo szukaliśmy narożnika, który spełniłby nasze oczekiwania. Narożnik *** jest strzałem w 10! Mega wygodny, system wysuwania materaca i podnoszenia pojemnika działa bardzo płynnie. Polecam!


2020-08-24 15:57
Regał wiszący 24KBGE87 Franka Dąb grandson - czarny mat - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
regał spełnia oczekiwania


2020-08-21 17:02
Łóżko dziecięce piętrowe wysuwane Pinoki
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo fajne i dobre jakościowe łóżko.


2020-08-21 13:13
Łóżko Samio antresola ZP 004 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona z łóżka i polecam go każdemu


2020-08-19 21:56
Łóżko piętrowe Amely Maxi 90 x 200 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładne, solidnie wyglądające łóżko :)


2020-08-17 20:54
Narożnik Etna - Skóra
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Funkcjonalny, wygodny, bardzo estetyczny


2020-08-17 16:45
Półkotapczan pionowy Basic 90x200 - dąb sonoma jasny
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam. Niedawno kupiłem polkotapczan, bardzo solidny, super wykonanie. Towar był w paczkach bardzo precyzyjnie spakowany


2020-08-16 07:36
Łóżko kontynentalne Nerino - 160x200
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super wygodne łóżko i do tego bardzo ładne.


2020-08-15 06:52
Narożnik z funkcją spania Milanos Mini
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fantastyczny narożnik, wykonanie i funkcjonalność na najwyższym poziomie.


2020-08-15 06:52
Krzesło drewniane Platinum 5 z tapicerowanym siedziskiem
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
100% zadowolenia, krzesla śliczne. Polecam


2020-08-14 16:23
Narożnik z funkcją spania Nairobi Mini
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry zakup


2020-08-13 17:25
Materac Alaska Mini - Końcówka Serii
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wygodny


2020-08-12 23:00
Łóżko piętrowe Slippio 80 x 180 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo zadowolona z zakupu.


2020-08-12 22:59
Półka wisząca Bota 01 - biały / dąb grandson
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble super jakość ok.Polecam ten Sklep


2020-08-08 09:00
Szuflada drewniana podwójna Nati
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dodatkowe uwagi? - Brak zastrzeżeń. Wszystko wykonanie solidnie, sama zaś instrukcja montażu bardzo dokładna.Na pewno skorzystamy jeszcze nie raz!


2020-08-07 11:59
Łóżko piętrowe drewniane 2 osobowe Nati
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dodatkowe uwagi? - Brak zastrzeżeń. Wszystko wykonanie solidnie, sama zaś instrukcja montażu bardzo dokładna.Na pewno skorzystamy jeszcze nie raz!


2020-08-07 11:59
Materac piankowy dziecięcy Luna do dolnego pokładu 9 cm
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dodatkowe uwagi? - Brak zastrzeżeń.Na pewno skorzystamy jeszcze nie raz!


2020-08-07 11:59
Łóżko Ada piętrowe PPS 002 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Łóżko solidne, OK.


2020-08-06 18:47
Narożnik Phoenix Mini z funkcją spania
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Towar zgodny z opisem - jestem zadowolona :)


2020-08-06 07:10
Meblościanka do salonu Roger 11 - orzech satynowy / touchwood
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Kolor super Trochę wymiarowo słupek niższy Ale polecam


2020-08-03 17:44
Szafa przesuwna 150 II Mika A12
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo fajna szafa.


2020-08-01 21:09
Szafka dwudrzwiowa RTV z szufladą Kora 158 cm - sosna andersen
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2020-07-31 19:13
Tapicerowana pufa Annabelle Mini
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pufa bardzo wygodna. Pięknie wykonana.


2020-07-31 14:02
Narożnik z funkcją spania Annabelle
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękny narożnik zgodny z oczekiwaniami.


2020-07-31 14:02
Fotel Uszak Vilano - pudrowy róż / nóżki naturalne
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super wygodny.


2020-07-31 14:02
Meblościanka do salonu Kaja - biały mat / dąb artisan - 4 elementy
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Regały mogłyby być wyższe i rączka jest też za nisko w stojącym na ziemi ale ogólnie bardzo polecam


2020-07-29 17:36
Narożnik z funkcją spania Annabelle U
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2020-07-29 16:30
Łóżko dziecięce Alvins parterowe DP 002 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo ładne klasyczne łóżko. Dobrze wykonane. Instrukcja montażu jakby od innego modelu, ale daliśmy radę.


2020-07-29 15:58
Łóżko dziecięce Alis wyjazdowe DPV 001 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super sie sprawdza. Mam nadzieję że posłuży nam kilka lat.


2020-07-27 16:53
Łóżko dziecięce Swen wyjazdowe DPV 002 Certyfikat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jakość wykonania bez najmniejszych uwag.


2020-07-27 15:50
Komoda trzydrzwiowa Montana 130 cm
OCENA:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2020-07-26 23:03
Biurko jednodrzwiowe z szufladą Montana 120 cm
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2020-07-26 23:03
Narożnik z funkcją spania Dino V
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Narożnik wykonany starannie, bardzo wygodny


2020-07-21 19:08
Komoda dwudrzwiowa Luiza 2F - 92 cm - biały mat
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fajna cena i super komoda


2020-07-20 22:09
/opinie_71