Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

Długi czas oczekiwania, ale dobry kontakt.


2024-02-29 08:54
Ocena:
5 / 5

Pozytywna


2024-02-28 11:25
Ocena:
4 / 5

szybka miła obsługa


2024-02-28 09:52

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2024-02-29 08:54
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Długi czas oczekiwania, ale dobry kontakt.
zakup klienta:


2024-02-28 11:25
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pozytywna
zakup klienta:


2024-02-28 09:52
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
szybka miła obsługa
zakup klienta:


2024-02-28 06:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybką dobrą usługę
zakup klienta:


2024-02-27 21:07
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Miła obsluga
zakup klienta:


2024-02-27 20:46
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dziękuję pani z obsługi która zorganizowała dostawę co prawda po terminie ale wcześniej niż proponowana
zakup klienta:


2024-02-27 19:43
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep super. Gwiazda mniej za długi czas oczekiwania i realizacji i za Panie które ciągle nie odbierały tel po przełączeniu przez inne Panie. To było frustrujące.
zakup klienta:


2024-02-27 18:58
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka wysyłka, dobra obsługa. Polecam sklep Bogart!
zakup klienta:


2024-02-27 10:23
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystko perfekcyjnie.
zakup klienta:


2024-02-26 21:20
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mimo wszystko 5/5 gwiazdek, nieco kłopotliwe były jedynie opóźnienia, ale po otrzymaniu narożnika jesteśmy w stanie to zrozumieć. Super obsługa i pomoc w decyzji. Doradztwo w materiale obiciowym również świetne, zdążyliśmy już przetestować przy kociaku i sprawdza się bardzo dobrze. Dziękujemy!
zakup klienta:


2024-02-26 21:09
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super...jak zawsze zresztą
zakup klienta:


2024-02-26 21:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sklep polecam na 100 %. Rzetelność wykonania mebli oraz rzetelność realizacji zamówienia. Super miła obsługa, zarówno Pani na infolinii jak również przemiły Pan, który dostarczył meble. Super.
zakup klienta:


2024-02-26 19:18
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Proces zakupowy ok
zakup klienta:


2024-02-26 09:31
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam
zakup klienta:


2024-02-26 09:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobry kontakt. Wszystko w terminie. Polecam
zakup klienta:


2024-02-26 07:04
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kontakt super
zakup klienta:


2024-02-25 20:09
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
obsługa bardzo miła, nie było żadnych problemów, jeśli chodzi o udzielenie informacji w sprawie zakupu
zakup klienta:


2024-02-25 18:49
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super kontakt, żadnych stresów, wszystko w najlepszym porządku.
zakup klienta:


2024-02-25 12:48
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Mebelki przywieźli pod same drzwi. Dobry kontakt telefoniczny. Polecam
zakup klienta:


2024-02-25 01:25
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Produkt lepszy niż sam sklep
zakup klienta:


2024-02-24 21:47
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo piękna i w dodatku solidne materiały. Jestem bardzo zadowolona. Z pewnością będą kolejne zakupy w tej firmy.
zakup klienta:


2024-02-24 20:28
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko ok poza jednym szczegółem jakim był kolor produktu ale obsługa jak najbardziej super sprawna miła uprzejma polecam
zakup klienta:


2024-02-23 19:13
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra obsługa klienta
zakup klienta:


2024-02-22 14:28
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka wysyłka
zakup klienta:


2024-02-21 21:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybko,sprawnie, zgodne z opisem i zdjęciami.
zakup klienta:


2024-02-21 16:11
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Mimo podanej przewidywanej daty dostawy, nie odbyła się w podanym czasie.
zakup klienta:


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
:))
zakup klienta:


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie mam uwag
zakup klienta:


2024-02-19 23:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)
zakup klienta:


2024-02-19 22:39
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Terminowo - dzień się zgadzał ale kilkugodzinny poślizg w dostawie , znajomi pod telefonami czekali aby mi pomóc w rozładunku
zakup klienta:


2024-02-19 19:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam.
zakup klienta:


2024-02-18 11:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona po raz kolejny :-)
zakup klienta:


2024-02-16 20:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2024-02-16 12:52
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybką wysyłka, umowienie transportu rownież bardzo sprawne. Problem wystąpił w momencie braku kontaktu z osobą dostarczającą. Rozumiem awarię samochodu, ale brak kontaktu przez 7h jest niepoważny.
zakup klienta:


2024-02-16 10:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.
zakup klienta:


2024-02-16 08:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2024-02-15 19:34
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Za długo trzeba czekać na towar
zakup klienta:


2024-02-15 09:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt z przewoźnikiem i ze sklepem
zakup klienta:


2024-02-14 23:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2024-02-14 21:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidne załatwienie sprawy
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
Nowoczesny narożnik U Largo XL
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona. Sklep godny polecenia.


2020-06-15 11:34
Zoya Front Zmywarki 45 P.Z. - panel zakryty
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Front wykonany bardzo starannie, brak jakichkolwiek niedoróbek, wygląda przepięknie, widać dbałość o detale. Polecam!


2020-06-12 19:13
Stolik kawowy z półką California KA-LAW
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
dobrze wykonana na indywidualne zamówienie


2020-06-12 16:23
Łóżko młodzieżowe 90x200 z regałem Tablo 12 A + B - grafit / biały / atlantic
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam bardzo solidnie wykonane


2020-06-10 09:14
Szafa czterodrzwiowa z 2 szufladami Prowansja 171 cm - sosna andersen
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona z zakupu szafy PROWANSJA .Polecam!!!


2020-06-04 08:51
Tapczan młodzieżowy Lupo
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
zgodny z opisem


2020-06-02 20:44
Sofa z funkcją spania Milen
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona, kanapa pięknie wykonana, gorąco polecam!!!!


2020-06-02 19:44
Komoda dwudrzwiowa z dwiema szufladami Luiza 2F 2S - dąb sonoma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super


2020-06-02 17:30
Materac Alaska Mini - Końcówka Serii
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Za ta cenę ok.


2020-06-01 21:02
Materac Dubaj Mini - Końcówka Serii
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Za ta cenę ok.


2020-06-01 21:02
Tapczan/łóżko jednoosobowe z pojemnikiem Marek
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2020-06-01 18:24
Meblościanka do salonu Baros 10 - jasny beton - 6 elementów
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble super warte swojej ceny. Na pewno wkrótce wrócę po kolejne zakupy.


2020-06-01 10:53
Narożnik z funkcją spania Annabelle U II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
wyglada slicznie


2020-05-31 15:55
Dwudrzwiowa szafka RTV Halle 40 z wnękami 180 cm - dąb wotan
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szafka jeszcze ladniejsza niz na zdjeciach.Polecam w 100procentach.


2020-05-30 22:34
Blat kuchenny 28mm - Kuchnie Meble-Bogart
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Blat jak blat, ale wzór piękny :)


2020-05-28 21:26
Narożnik z funkcją spania Mikrus
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Porządny. Ok


2020-05-27 13:14
Pufa z pojemnikiem Penelope
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Pufa dotarła ładnie i dokładnie zapakowana bez uszkodzeń.Jestem zadowolony.


2020-05-26 20:21
Dwudrzwiowa komoda Luiza 2F2S z szufladami 157 cm - dąb lefkas
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2020-05-26 15:54
Meblościanka do salonu Luiza - dąb lefkas
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam


2020-05-26 15:54
Szafka RTV Bota 40 z wnękami i szufladą 219 cm - antracyt / dąb ribbec
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
piękna szafka pod TV, świetnie wykonana


2020-05-22 10:39
Tapczan jednoosobowy Gucio
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Zakupiony towar zgodny z opisem, bardzo starannie wykonany. Obsługa i doradztwo telefoniczne na bardzo wysokim poziomie.


2020-05-21 18:15
Wisząca półka Bota 01 - 150 cm - biały / beton colorado
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Prosta i solidna ale takiej wlasnie szukałem


2020-05-20 15:52
Szafka RTV Bota 40 z wnękami i szufladą 219 cm - biały / beton colorado
OCENA:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękne, solidne i dobrze wykonane


2020-05-20 15:52
Narożnik Fiori - Promocja
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo porządnie wykonany oraz cieszący oko narożnik.


2020-05-19 17:42
Kanapa rozkładana Filip III
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Kanapa prezentuje się rewelacyjnie:)


2020-05-19 15:55
Półka wisząca Montana P1
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
System Montana to świetny wybór! Meble prezentują się wspaniale.Jestem bardzo zadowolona.Dziękuję:)


2020-05-18 15:55
Narożnik Cappa - Tkanina
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Świetny zakup, bardzo wygodny i solidnie wykonany


2020-05-15 23:14
Sofa rozkładana Amerykanka Kordian 120
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam z całego serca


2020-05-15 19:27
Komoda z szufladami 2480HF26 Britta Biały/Biały-dąb ribeck
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Meble pierwsza klasa


2020-05-14 20:59
Witryna przeszklona 2480HF12 Britta Biały/Biały-dąb ribeck
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Witryna i komoda Super


2020-05-14 20:59
Meblościanka do salonu Baros 10 - san remo jasne - 6 elementów
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Obsługa na bardzo wysokim poziomie, czas dostawy dostosowany do możliwości klienta. Same meble wykonane bez zarzutu, wg mnie bardzo dobra relacja ceny do jakości. Banalnie proste w montażu.Jednym słowem - pozytywnie


2020-05-12 11:06
Narożnik z funkcją spania Trego L
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super obsługa i bardzo szybki czas wysyłki, narożnik miał być gotowy za 6-8 tygodni, a dotarł po 3 tygodniach, bardzo ładnie i starannie wykonany


2020-05-08 13:43
Stół rozkładany Vega - wiśnia malaga - Końcówka serii - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko zgodne z opisem


2020-05-05 15:49
Fotel Klubowy PRL II
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Fotele, totalny odlot, wygodne i piękne


2020-05-02 19:07
Pufa Inka
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Piękne, fason super


2020-05-02 19:07
Dwudrzwiowa komoda Luiza 2F2S z szufladami 157 cm - dąb lefkas
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
JESZCZE NIGDY MI SIĘ NIE ZDARZYŁO ŻEBY MEBLE BYŁY TAK STARANNIE I Z TAKĄ DOKŁADNOŚCIĄ ZROBIONE. SUPER


2020-05-02 16:47
Kanapa rozkładana trzyosobowa Penelope Slim
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wygląd super!!!


2020-05-02 16:32
Narożnik z funkcją spania Nairobi Mini
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem bardzo zadowolona, narożnik super, miły kontakt. Polecam


2020-05-02 05:44
Narożnik z funkcją spania Vegas
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szukałam narożnika mniejszego w miarę twardego i znalazłam. Wreszcie się nie zapadam.Wykonany starannie, dokładnie. A jaki mąż zadowolony!


2020-05-01 22:16
Komoda dwudrzwiowa z dwiema szufladami Luiza 2F 2S - dąb sonoma
OCENA:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam za bardzo dobre wykończenie i wykonanie


2020-05-01 18:26
/opinie_74