Opinie Klientów - Sklep Meble-Bogart.pl


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


3057

opinii klientów

średnia ocena

4,67

Ocena:
5 / 5

Szybka wysyłka


2024-02-22 14:28
Ocena:
5 / 5

Szybko,sprawnie, zgodne z opisem i zdjęciami.


2024-02-21 21:21
Ocena:
4 / 5

Mimo podanej przewidywanej daty dostawy, nie odbyła się w podanym czasie.


2024-02-21 16:11

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie


2024-02-22 14:28
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybka wysyłka
zakup klienta:


2024-02-21 21:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybko,sprawnie, zgodne z opisem i zdjęciami.
zakup klienta:


2024-02-21 16:11
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Mimo podanej przewidywanej daty dostawy, nie odbyła się w podanym czasie.
zakup klienta:


2024-02-20 16:26
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
:))
zakup klienta:


2024-02-20 09:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie mam uwag
zakup klienta:


2024-02-19 23:24
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kintakt z klientem, terminowa dostawa, wniesienie do domu przez sympatyczna ekipe, dziekuje :)
zakup klienta:


2024-02-19 22:39
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Terminowo - dzień się zgadzał ale kilkugodzinny poślizg w dostawie , znajomi pod telefonami czekali aby mi pomóc w rozładunku
zakup klienta:


2024-02-19 19:08
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam.
zakup klienta:


2024-02-18 11:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolona po raz kolejny :-)
zakup klienta:


2024-02-16 20:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2024-02-16 12:52
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybką wysyłka, umowienie transportu rownież bardzo sprawne. Problem wystąpił w momencie braku kontaktu z osobą dostarczającą. Rozumiem awarię samochodu, ale brak kontaktu przez 7h jest niepoważny.
zakup klienta:


2024-02-16 10:02
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Ok.
zakup klienta:


2024-02-16 08:45
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2024-02-15 19:34
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Za długo trzeba czekać na towar
zakup klienta:


2024-02-15 09:32
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt z przewoźnikiem i ze sklepem
zakup klienta:


2024-02-14 23:39
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:


2024-02-14 21:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Solidne załatwienie sprawy
zakup klienta:


2024-02-14 18:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Wszystko bez zarzutu
zakup klienta:


2024-02-14 12:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo miły kontakt
zakup klienta:


2024-02-14 07:45
Ocena:
3 / 5
Zakup zweryfikowany
Dodatkowe uwagi? - Nic
zakup klienta:


2024-02-13 19:56
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Sprawnie, dobry kontakt
zakup klienta:


2024-02-13 19:12
Ocena:
1 / 5
Zakup zweryfikowany
Nie tak miało to wyglądać
zakup klienta:


2024-02-13 18:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo podoba mi się wykonanie tej szafki
zakup klienta:


2024-02-13 16:40
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Problem z wydaniem towaru po mimo wcześniejszego umówienia odbioru telefonicznie
zakup klienta:


2024-02-13 13:01
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super👍👏🤝
zakup klienta:


2024-02-13 11:19
Ocena:
2 / 5
Zakup zweryfikowany
Poprawa w celu wyeliminowania uszkodzen
zakup klienta:


2024-02-13 11:15
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecam sklep, super obsługa, wszystko szybko i sprawnie, z sympatia do Klienta
zakup klienta:


2024-02-12 21:51
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Szybko i solidnie
zakup klienta:


2024-02-12 18:43
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Jestem zadowolony
zakup klienta:


2024-02-12 12:21
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo przyjemna obsługa. Na szczególną uwagę zasługuje kierowca, który się bardzo postarał być kilka godzin wcześniej niż był przewidywany czas dostawy.
zakup klienta:


2024-02-12 10:06
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
sprawny zakup, przejrzyste wyszukiwanie, ładny asortyment
zakup klienta:


2024-02-12 08:30
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo dobra obsługa
zakup klienta:


2024-02-11 19:10
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
szybka dostawa
zakup klienta:


2024-02-11 17:52
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobryr kontakt na każdym etapie realizacji. Transport przyjechał o czasie. Towar zabezpieczony w dostawie. Korzystałem z transportu firmowego, nie kuriera i taki polecam. Dbają o paczki.
zakup klienta:


2024-02-11 13:10
Ocena:
4 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo mi się podoba, że pilnujecie by Klient na pewno wiedział kiedy towar przyjedzie (mail, sms i telefon). Trochę szkoda, że macie tylko jednego kuriera. Przydałoby się by miał pomocnika, bo bardzo odczułem w plecach wnoszenie narożnika razem z nim. Towar solidnie zapakowany. Powinniście rozważyć dołączanie instrukcji, bo mimo iż składanie mebla było dość intuicyjne to nie wiedziałem do końca co zrobić z kwadratowymi podkładami.
zakup klienta:


2024-02-11 12:49
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super kontakt.
zakup klienta:


2024-02-11 11:17
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Dobry kontakt z sprzedającym
zakup klienta:


2024-02-11 08:27
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Polecę innym
zakup klienta:


2024-02-11 00:29
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Bardzo polecam meble są bardzo ładne oraz zabezpieczone są bardzo dobrze w transporcie.
zakup klienta:


2024-02-10 21:40
Ocena:
5 / 5
Zakup zweryfikowany
Super
zakup klienta:
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie
/opinie_85