Meble-bogart.pl - Opinie


Opinie Klientów są dla nas bardzo istotne, dlatego robimy wszystko, aby byli Państwo zadowoleni z zakupów w naszym sklepie. Jest to dla nas najważniejsze wyzwanie,
któremu staramy się sprostać każdego dnia.
Prezentowane opinie pochodzą wyłącznie od Klientów, którzy już cieszą się zakupionymi w Meble-Bogart.pl meblami.
Opinie o sklepie meble-bogart.pl dostępne są również na portalach ceneo.pl, opineo.pl (gdzie posiadamy wdrożone programy zaufanych i wiarygodnych opinii) oraz w Google.
Liczymy, że będą one pomocne przy podjęciu decyzji o zakupie w naszym sklepie.


17240

opinii klientów

średnia ocena

4.84

OCENA:5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:

Ok

E. K.
2022-11-14 22:24:27
OCENA:5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:

SUPER POLECAM

Mariola GORCZYCA
2022-11-15 07:33:15
OCENA:5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:

Polecam firmę wszystko solidnie I szybko.

Leszek Krakowski
2022-11-14 20:08:13

Zobacz więcej opinii naszych klientów


Poniżej znajdują się opinie naszych Klientów, które podzieliliśmy na dwie grupy: opinie o sklepie meble-bogart.pl oraz opinie o konkretnych produktach.



Zofia Jaroszewska
2022-05-30 14:40:58
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam, pełna satysfakcja
zakup klienta:

Michał Mayer
2022-05-29 17:06:40
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Katarzyna Fil
2022-05-28 11:16:22
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Paweł Mączka
2022-05-28 08:31:26
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Jakub Piątek
2022-05-27 20:54:30
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Bogusława Walas
2022-05-27 17:02:36
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Sylwia W.
2022-05-27 15:54:28
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Sklep posiada przepiękne meble w swoim asortymencie. Zależało mi na szafce rtv, która była dostępna w magazynie. Od momentu zakupu byłam informowana co się dzieje z zamówieniem i kiedy będzie dostawa. Wszystko poszło sprawnie. Szafka jest solidnie wykonana, z wysokiej jakości materiałów i bardzo ładna. Polecam sklep w 100%!
zakup klienta:

Zdzisław Kaliński
2022-05-26 16:28:28
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Progroup Tomasz Sternadel
2022-05-26 16:17:45
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

KAMILA B.
2022-05-26 09:40:36
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Magdalena Salama
2022-05-25 22:34:11
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Katarzyna Harast
2022-05-25 15:59:39
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

A. C.
2022-05-24 19:32:40
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Edyta Bołtryk
2022-05-24 08:54:22
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

- -
2022-05-23 17:52:51
OCENA:
4.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Katarzyna Cieślak
2022-05-23 16:29:45
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Leszek Małucki
2022-05-23 13:00:15
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

jerzy szindler
2022-05-23 08:40:31
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Artur R.
2022-05-22 22:35:04
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Ewa Stańczyk
2022-05-22 20:50:17
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Marcin Matusyk
2022-05-22 16:36:02
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

M. B.
2022-05-22 15:54:09
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Ewa Janowska
2022-05-21 10:03:29
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Maria Wieliczko
2022-05-20 22:16:16
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Iwona W.
2022-05-20 19:17:30
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Super wykonanie narożnika. Solidny i piękny. Polecam serdecznie
zakup klienta:

Wilhelmina Kusibab-Jaworowicz
2022-05-19 16:07:20
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Szczerze polecam!
zakup klienta:

Ewelina Szcząchor
2022-05-18 16:56:07
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Ewa Umińska
2022-05-16 21:46:48
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Profesjonalna, kompetentna obsługa.
zakup klienta:

Janusz Gielczowski
2022-05-16 21:41:49
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Justyna B.
2022-05-14 16:55:44
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam , super kontakt i bardzo szybka dostawa .
zakup klienta:

katarzyna Smęt
2022-05-13 20:21:13
OCENA:
4.50
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Małgorzata Moździerz
2022-05-13 18:32:45
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam
zakup klienta:

Regina Pinkowicz
2022-05-13 17:02:13
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Daniel Piłat
2022-05-13 16:29:34
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Mariusz Wasielewski Dom Pomocy Społecznej
2022-05-13 16:27:27
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

Ewelina Pietruszczak
2022-05-12 20:22:36
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
zakup klienta:

AGNIESZKA B.
2022-05-12 16:29:55
OCENA:
4.50
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Wysoka jakość szafki TV
zakup klienta:

Grażyna Widak
2022-05-12 15:49:23
OCENA:
5.00
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Meble śliczne, łatwy montaż . Dotarły szybciej o trzy tygodnie. Polecam
zakup klienta:

klient
2022-05-12 11:54:52
OCENA:
4.25
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Komoda piekna polecam
zakup klienta:

Agnieszka ŁOJKO
2022-05-12 09:56:04
OCENA:
4.75
Oferta sklepu:
Obsługa klienta:
Czas realizacji:
Dostawa:
Polecam !!! bardzo profesjonalne podejście do klienta jaki i do wysyłki mebli Gorąco polecam tą firmę zadowolony klient
zakup klienta:
Stół rozkładany owalny Indus - dąb sonoma
OCENA:
5 / 5
Taki stół to ja rozumiem, solidny masywny i elegancki Ale klucz typu imbus który jest w zestawie do montażu, to można od razu wziąć wkrętarke. Szkoda czasu, bo już przy pierwszej śrubie klucz nadawał się do kosza

Bartłomiej S.
Nowoczesna meblościanka do salonu Factor 1 - czarny
OCENA:
5 / 5
Bardzo nowoczesna i stylowa meblościanka. Nieco zabawy przy montażu, ale warto

Bartłomiej S.
Kanapa rozkładana Klara
OCENA:
5 / 5
Super kanapa + wygodne pufy. Spanie bardzo wygodne i duże

Bartłomiej S.
Nowoczesna konsola/toaletka Nicole - biały mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5

Joanna K.
Narożnik rozkładany do salonu Dragonis
OCENA:
5 / 5
Polecam. Super wybór jestem bardzo zadowolona.

Jolanta Józefowicz
Komoda RTV Tulsa 40 Dąb Grandson (MDF) 24KZFJ
OCENA:
5 / 5

klient
Komoda Tulsa 28 Dąb Grandson (MDF) 24KZFJ
OCENA:
5 / 5

klient
Komoda czterodrzwiowa Tarabo 25 - Appenzeller Fichte-czarny mat/Appenzeller Fichte
OCENA:
5 / 5
Serdecznie polecam, super wykonanie, szybki montaż, przejrzysta instrukcja

Anna A.
Wersalka rozkładana Dona
OCENA:
5 / 5

Grzegorz Kołnierowicz
Komoda 200 cm Asha - czarny mat
OCENA:
5 / 5
Cudowna komoda ,wspaniałe wykonanie

Anna Barzal
Poduszka dekoracyjna ONA 35x35 Kremowy
OCENA:
5 / 5
:) fajny dodatek

Zofia Jaroszewska
Poduszka dekoracyjna ON 35x35 Beż
OCENA:
5 / 5
:) fajny dodatek

Zofia Jaroszewska
Łóżko elektrycznie sterowane Wave 100x200 - Bestseller 2021
OCENA:
5 / 5
Polecam :)

Zofia Jaroszewska
Szafka RTV Asha 200 cm z wnęką - biały mat
OCENA:
5 / 5

Katarzyna Fil
Nowoczesny narożnik Annabelle
OCENA:
5 / 5

Paweł Mączka
Fotel Klubowy PRL
OCENA:
5 / 5

Zdzisław Kaliński
Szafka RTV Asha 200 cm z wnęką na metalowych nogach - artisan /rivier stone mat
OCENA:
5 / 5

Magdalena Salama
Komoda 200 cm Asha na metalowych nogach - artisan /rivier stone mat
OCENA:
5 / 5

A. C.
Wersalka rozkładana Karol
OCENA:
5 / 5

Edyta Bołtryk
Komoda 3D Silke 247JGY43 Biały/Biały połysk - dąb wotan
OCENA:
5 / 5

Artur R.
Komoda TV duża Silke 247JGY40 Biały/Biały połysk - dąb wotan
OCENA:
5 / 5

Artur R.
Szafka RTV Asha 200 cm - artisan /rivier stone mat
OCENA:
5 / 5
Piękna szafka,bardzo dziękujemy!

Ewa Stańczyk
Sofa Amerykanka Kordian 70
OCENA:
5 / 5

Marcin Matusyk
Półkotapczan pionowy Loft 140x200 New Elegance - Czarny/Dąb Lancelot
OCENA:
5 / 5
Śpi się wybornie

M. B.
Komoda RTV Tulsa 41 Biały/Biały połysk (MDF) 2497FJ - Wyprzedaż
OCENA:
5 / 5

Ewa Janowska
Stolik kawowy Tulsa 99 Biały/Biały połysk (MDF) 2497FJ
OCENA:
5 / 5

Ewa Janowska
Półka długa Tulsa 02 Biały/Biały połysk (MDF) 2497FJ
OCENA:
5 / 5

Ewa Janowska
Komoda Tulsa 42 lewa Biały/Biały połysk (MDF) 2497FJ
OCENA:
5 / 5

Ewa Janowska
Oświetlenie Alabama Unterbau II 2400AO02 Tulsa 28,46,41,40
OCENA:
5 / 5

Ewa Janowska
Oświetlenie Alabama Unterbau II 2400AO01 Tulsa 05,42
OCENA:
5 / 5

Ewa Janowska
Meblościanka Kaja Biały/Beton
OCENA:
5 / 5
Polecam!

Wilhelmina Kusibab-Jaworowicz
Szafka RTV Nicole 200 cm z wnęką - czarny mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5
Fantastyczna

Piotr S.
Komoda 200 cm Asha na metalowych nogach - czarny mat
OCENA:
5 / 5

JACEK GUT
Szafka RTV wisząca Asha 200 cm - artisan /rivier stone mat
OCENA:
5 / 5

Anna Mamelska
Łóżko elektrycznie sterowane Wave 180x200 - Bestseller 2021
OCENA:
5 / 5

M. J.
Materac sprężynowy Hilding Flamenco
OCENA:
5 / 5

Ewelina Szcząchor
Zestaw szafek nocnych Nicole 2 szt. - czarny mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5

Barbara Zajac
Nowoczesny narożnik Annabelle U
OCENA:
5 / 5
Piękny kolor, super materiał i wykonanie.

Ewa Umińska
Komoda 200 cm Asha - artisan /rivier stone mat
OCENA:
4 / 5

a. k.
Komoda Nicole 150 cm - biały mat / złote nóżki
OCENA:
5 / 5

klient
/opinie_9